Категории ревюта

Notebookbg.com - лаптопи

Вземометър: Вземометър на www.notebookbg.com: 4 от 10 (4/10)
Посети Notebookbg.com - лаптопи (www.notebookbg.com)

Notebookbg.com е специализиран в продажбата на лаптопи, но ще намерите и монитори, проектори и mp3 плеъри. Ако търсите ноутбук, имате избор от 200 оферти на 8 производителя: Acer, Lenovo, Sony, Toshiba, Fujitsu-Siemens, NEC и Prestigio. При избора на продукт известна помощ може да ви окаже системата за рейтинг на продуктите, ако други потребители вече са поставили оценки на съответния продукт.

Дизайна на сайта е изчистен дотам, че връща няколко години назад, но иначе е максимално лесен и удобен за ползване. Не се изисква обичайната регистрация, но накрая е необходимо да въведете данни за контакт - малко неудобно, ако го ползвате повече от един път. Освен това открихме, че някои от продуктите са добре скрити и не се виждат при листване по марка, а може да стигнете до тях само чрез ценовата листа или търсачката.

Поръчаните продукти следва да заплатите по банков път след получаване на проформа фактура. Що се отнася до доставката, имате пълната свобода да изберете куриер и всички разходи са за ваша сметка, без обичайните преференции при по-големи покупки. Голяма част от продуктите обаче са с отстъпка от 2-6% към момента.

Имате възможност да се свържете с операторите на сайта чрез телефон, skype или email (но нашият опит показа, че не трябва да разчитате на skype). Данните за самата фирма оператор не присъстват никъде на сайта.

Адрес на сайта: www.notebookbg.com

Методи за плащане и райони на доставка

Във www.notebookbg.com можете да платите чрез:

Банков превод

www.notebookbg.com доставя в цялата страна.

Рейтинги на www.notebookbg.com

Ползваемост: (4/10) Вземометър: 4/10

Вземометър на www.notebookbg.com: 4 от 10

Потребителски рейтинг: 0/10

Потребителски рейтинг на www.notebookbg.com: 0 от 10
Избор: (6/10)
Отдел клиенти: (4/10)
Доставка: (4/10)
Плащания: (3/10)
Промоции: (4/10)

Потребителски мнения и ревюта за www.notebookbg.com

Все още няма потребителски мнения или ревюта за www.notebookbg.com.
Напиши ревю или сподели твоето мнение за www.notebookbg.com

Вход за потребители

Нови промоции на Компютри и аксесоари